Design Thinking Solutions

Stvaramo usluge, proizvode, procese i iskustva namijenjene budućnosti.

Design Thinking Akademija – prijave u tijeku!

Naš rad

Usluge

Design Thinking proces​

Empatija – Upoznavanje s korisnikom

Kako bismo stvarali proizvode i usluge koje korisnici zaista žele – moramo korisnika razumjeti. Kako bismo ga razumjeli korisnika, moramo se pokušati staviti u njegove cipele i saznati koje su njegove želje, težnje, potrebe i strahovi. To saznajemo iz terenskog istraživanja i dubinskih intervjua s relevantnim dionicima.

Profiliranje – definicija problema

Na temelju prikupljenih informacija i stečenih uvida s terena i detaljne analize tržišta, (re)definiramo početni problem imajući u vidu širu sliku.

Ideacija – Razvoj ideja

Primjenom velikog broja kreativnih brainstorming i vizualizacijskih tehnika, u timovima koje čine stručnjaci najrazličitijih profesija smišljamo velik broj ideja koje bi korisniku mogle pružiti novo, drukčije i jedinstveno korištenje proizvoda ili usluge.

Prototipiziranje – Izrada prototipa

S timom stručnjaka pretvaramo ideje u funkcionalne, brze i ekonomične prototipove proizvoda, usluga i poslovnih modela koje možemo dodirnuti, osjetiti i vidjeti – jednom riječju – iskusiti.

Testiranje – Evaluacija u realnim uvjetima

Prototipe dajemo u ruke korisnicima i promatramo kako ih upotrebljavaju u stvarnom okruženju te slušamo njihove konstruktivne kritike i prijedloge. Na temelju povratnih informacija, poboljšavamo rješenje te se vraćamo korak unatrag ako je to potrebno. Na ovaj način minimiziramo rizik od tržišnog neuspjeha proizvoda i usluga.

Tko smo mi

Tim stratega, kreatora, istraživača i dizajnera koji identificiraju izazov, dizajniraju i implementiraju njegovo rješenje.

Marko Škrobo

Andrijana Parić

Josipa Bračanov

Enes Nahić

Marina Kolesarić

  • 40+ Dvodnevnih radionica
  • 800 Polaznika dvodnevnih radionica
  • 600 Educiranih studenata
  • 200 Kreiranih prototipa
  • 5 Certificiranih trenera

Kompanije i brendovi koje činimo boljima