Kliker.co – Nezavisna platforma koja povezuje vaš projekt s vrhunskim stručnjacima i konzultantima

Izgradili smo prvu regionalnu internet platformu za spajanje vrhunskih konzultanata i stručnjaka s projektima i organizacijama.

Izazov

Savjetovanje, kao tradicionalna industrija koja se bazira na povjerenju izvrsnosti, suočena je s iznimnim promjenama i prilikama koje omogućuje tehnologija.

Rješenje

Razvoj digitalne platforme koja, s jedne strane omogućuje vrhunskim konzultantima i stručnjacima iz raznih područja rad na kvalitetnim projektima usklađenima s njihovom specijalizacijom. S druge strane, Kliker organizacijama nudi transparentan, brz i jednostavan način pronalaska provjerenog savjetnika za projekt.

Rezultat

Putem Klikera, vrijeme ugovaranja konzultanta skratilo se za 65% – s nekadašnjih 20 na samo 7 dana. Slično, broj konzultanata koje organizacija razmatra za angažman na projektu porasla je za 100% u usporedbi s tradicionalnim načinom ugovaranja konzultanata. Istovremeno, vrhunski profesionalci i konzultanti imaju mogućnost plasmana svojih usluga kroz novi kanal prodaje, pritom štedeći 20% utrošenog vremena po projektu.

Ukoliko i vi želite postati dio naših uspješnih priča kontaktirajte nas ili nam se pridružite na našoj nadolazećoj Design Thinking Akademiji.