Zimska radionica

Upoznajte se s DT metodologijom i naučite kako adresirati kompleksne poslovne izazove na dvodnevnom laboratoriju na kojem ćete sami primijeniti metodologiju koju koriste vodeće svjetske tvrtke!

Naši treneri školovani od strane Stanfordskog Hasso Plattner Instituta i MIT-a, provest će vas kroz Design Thinking iskustvo. Naučit ćete prepoznati stvarnu korisničku potrebu, generirati veliki broj ideja te ih materijalizirati i testirati s potencijalnim korisnicima.

Svjedoci smo zahtjevnijih izazova i sve većih problema s kojima se susreće hrvatski turizam. Stoga će ovog puta tema izazova kojeg ćemo rješavati biti vezana za unapređenje turističke ponude u Hrvatskoj, bilo da se radi o poboljšanju korisničkog iskustva u hotelima i ugostiteljskim objektima, obogaćivanju ponude gradova ili o produženju turističke sezone.

Za koga je ova radionica?
Za voditelje turističkih agencija, djelatnike turističkih zajednica, turističke vodiče i pratioce, hotelijere i sve ostale pružatelje smještaja, osobama koje se bave organizacijom turističkih manifestacija i događanja, svima onima koji svojim gostima žele ponuditi najbolju uslugu te svima onima koji žele naučiti više o Design Thinking metodologiji i stvoriti nova inovativna rješenja koja će pomoći hrvatskom turizmu.

 • Predviđeno trajanje

  2 dana

 • Broj sudionika

  16-32

 • Broj trenera

  2-4

 • Cijena

  3.490 kn

Nadolazeći događaji

Što dobivam?